Снимки Фейсбук, Armed Forces Днес беше напрегнат ден на наш учебен

...
Снимки Фейсбук, Armed Forces Днес беше напрегнат ден на наш учебен
Коментари Харесай

Български и американски войници направиха демонстрации в „Ново село“

Снимки Facebook, Armed Forces 

Днес беше под напрежение ден на наш образователен полигон, на който с уменията на наши и непознати бойци се запознаха световноизвестен адмирал и различен първокласен европейски командващ.

Български и американски военнослужещи от състава на бойната група демонстрираха качества в взаимни дейности на Учебен полигон „ Ново село “.

В рамките на визитата си в България новият пълководец на Съюзното взаимно командване на силите в Неапол адмирал Стюърт Мънч посети образователен полигон „ Ново село “ и се срещна с процеса на взаимна подготовка на бойната група в България.

Заедно със заместник-началника на защитата генерал-лейтенант Димитър Илиев и командира на взаимното командване на силите генерал-майор Валери Цолов той следи демонстрации на качества в взаимни дейности на български и американски военнослужещи.

В демонстрациите участваха българска механизирана рота и американски пехотен взвод с поддръжката на екипаж на безпилотни летателни апарати от 61-а механизирана бригада.

Гостите следиха и неподвижен показ на въоръжение и техника, употребявани от формированията от бойната група, в който участваха и представители на италианската войска с пълководец полковник Франческо Алаймо, написа Armed Forces на своята страница във фейсбук.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР